Gæstebog
D 8/9.2010


Kære Line
Tak for din store hjælp!! For lidt over et år siden, hjalp du mig med at tabe mig. Det var ikke det eneste jeg fik ud af, at komme hos dig. Før led jeg af voldsomme migræne anfald, nu er der langt i mellem dem og mine Psoriasis er også næsten helt væk. Nu er der som sagt gået lidt over et år. Jeg holder vægten, og mine fødder, er stadig pæne. Migrænerne er kommet lidt tilbage, men så er det jo godt, jeg kan få gjort noget ved det!! Jeg holder min vægt, ved i hverdagen, stadig at følge din kur, når jeg så skal noget, holder jeg mig, så godt jeg kan til det sunde. I en tid har jeg haft byttet on på aftensmaden og frokosten. Det vil sige jeg spiser, 1 æg til morgen. Frokost er så salat med fisk eller kylling og til aften ja der står den så på yoghurt med frugt eller sirup. Sirup er godt at komme på, når man er slikken. Hvis jeg får lyst til lidt ekstra lækkert har jeg lavet en smoothies.

Mange hilsner
Iben


02.09.2010


Jeg, Lone Jakobsen, har haft problemer med armen (ondt i højre albue og skulder) i et år og har været til fyseterapeut 4 gange uden nogen effekt og 5 gange hos lægen hvor jeg har fået binyrebarkhormon, ligeledes uden nogen effekt. Jeg har nu fået 3 akupunkturbehandlinger her hos Weilin, hvilket har haft en stor virkning. Jeg kan nu bevæge min arm uden smerter. Det er fantastisk !


21-05-2008

Ansigtsnerve lammelsen
Jeg har været meget glad for min behandling her, i mit tilfælde var det en ansigts-nerve lammelse, og i første omgang var jeg helt slået ud, men jeg læste på Internettet om akupunktur skulle hjælpe, og det må man sige gik rigtig godt, men jeg var også i behandling 4. dag efter lammelsen, så det kan anbefales.

Tak for en fin og god behandling!
Rita

image009   image008
Før behandling   Efter behandling

E- mail fra d. 10/3.2008

Hej, Line
Jeg er sikker på, at den ene behandling jeg fik hos dig, og som jeg aldrig har prøvet før, har gjort noget godt for min krop, for jeg sover altså anderledes. Først var jeg helt mørbanket, men noget er sket.
.........

Tusind tak for god introduktion til anden form for behandling, for jeg synes du var utrolig grundig. Og jeg har fortalt om dig til kolleger, der bor i København, for du kan absolut anbefales. Det er meget professionelt hos dig og man mærker tydeligt, at du har tjek på dine behandlinger.

Venlig hilsen

Lene
Viby Sjælland


29.08.2007


Irriterende kløen


Vores datter på 5 år, har igennem et par år haft generende kløe, som blev forværret om aftenen ved sengetid, når hun kom ned at ligge under den varme dyne. Hun vågnede ofte flere gange i løbet af natten, fordi kløen var irriterende for hende.
Hun blev allergi testet, og disse test var negative. Nu har vores datter fået behandlinger hos Dr Line igennem 4 måneder, og har fået det meget bedre. Der er ikke længere nogen kløe og hun har efterhånden fået et mere normalt søvnmønster, og er nu udhvilet om morgenen når hun vågner.

Tak for hjælpen
Ib og Charlotte


02.08.2007


Astma og allergi


Jeg har i mange år lidt meget af både astma og allergi, som på mange måder har gjort livet rigtigt surt.

En dag faldt jeg over Lines nye klinik i avisen og begyndte på behandling. Efter et halvt års tid
kunne jeg mærke en konstant forbedring og jeg kunne nyde et efterår/vinter for første gang i flere år. Nu et år efter har jeg aldrig følt mig så stærk og rask som nu; jeg kan løbe, danse og sidde på græsset og nyde solen.

Line har gjort underværker og virkelig hjulpet mig til et normalt liv. :-)
Tak! Også for venlig, rar og smilende behandling!

 Louise

 
27.04.2007

Uønsket abort
Anne på 25 år har haft 3 uønskede aborter i de sidste 1½ år. Det sker altid inden for 12 ugers graviditet. Hun forsøgte sig derfor med akupunktur og efter nogle behandlinger hos Dr. Weilin, blev hun gravid for 4. gang. Hun fortsatte sin regelmæssige akupunkturbehandling i løbet af sin graviditet helt indtil 8. måned, hvilket har gået fuldstændig problemfrit. Nu ser hun frem til at føde sit længe ønskede barn med stor glæde.

E-mail d. 27.04.2007


Hej Line!

Så er jeg endelig blevet mor. Karl kom til verden sidste fredag kl. 16.15. Ved fødslen var han 53 cm lang og vejede 3860g. Han er bare så dejlig. Jeg har vedhæftet et billede af ham.

Mange hilsener fra Anne.


April. 2007

Slankekur
Jeg startede hos Line i februar, fordi jeg havde ondt i ryggen. Efter 3 - 4 behandlinger var det væk :-)
I mellemtiden havde jeg spurgt Line, om hun havde en god slankekur, da jeg efterhånden havde fået for mange kg. på bagen og andre steder. Heldigvis havde hun lige taget en kur med hjem fra Kina, så d. 26 februar startede jeg på kuren. Og jeg må sige, at jeg er glad og tilfreds. Jeg har nu tabt 10 kg. Og er over halvvejs mod vores mål, skønt!

Kuren kan helt sikkert anbefales :-)

Hilsen !
Nina

Ps:
D. 12 Juni 2007 nåede jeg vorse mål og har nu tabt 17 kg.
:-) :-) :-)

01.03.2007

Betændelse i nerven
I sommeren 2006 fik jeg ondt i højre skulder og kunne slet ikke løfte min højre arm. " Betændelse i nerven," sagde lægerne. Det kan tage 1 år.
Efter 4 behandlinger hos Line med akupunktur og fantastisk effektiv massage, kunne jeg igen bruge min arm. Siden kommer jeg hos Line så snart jeg har behov for hjælp eller justering i tilfælde af forkølelse, svimmelhed eller bare velbefindelse.
Jeg kan kun varmt anbefale hende.

Fance


01.01.2007

Afstressende ansigtsbehandling
Jeg har før været til ansigtsbehandlinger mange andre steder, men aldrig prøvet så godt et resultat. Især akupressurmassagen var helt fantastisk! Det var virkelig afstressende.
Tusind tak for det, Weilin!

Sally


01.11.2006

Blodprop i hjernen
Efter en blodprop i hjernen var jeg bare træt fysisk og mentalt hele dagen. Men efter en 10 turs nålebehandling med efterfølgende massage er jeg blevet et nyt menneske.
Ren verdensklasse!
Tak

Allan


05.10.2006

Depression
Jeg var fra sommeren 2004 og frem til foråret 2005 i behandling (medicinsk) til en indrogen depression. Jeg havde på det tidspunkt virkelig mange og ubehagelige bivirkninger fra medicinen. Jeg begyndte derfor til akupunktur hos Line, hvilket hjalp med utrolig meget. Først til at fjerne bivirkninger men derefter også gennem de 3 mdr., det tog at trappe ud af medicinen og hvor jeg oplevede svære abstinenter. Jeg er nu helt frisk og har været der i over et år. Min psykiater (som alene behandler medicinsk) har anbefalet mig at søge hjælp via akupunktur, skulle det ske jeg bliver syg igen.
Jeg kan derfor på det varmeste anbefale den meget effektive behandling Line leverer.
Stor tak!

Helene


05.09.2006

Iskaisnerve
Efter endt behandling for iskaisnerve og andre skavanker føler jeg mig godt helbredt. Tak Line for god behandling og din søde måde at være på. Og tak fordi man føler sig som et nyt menneske.

Susanne


07.08.2006

Høfeber
Jeg har haft høfeber i 5 år. Hver sommer har jeg haft stærke symptomer; næsen løber, øjnene kløede, nyste konstant og jeg følte mig mere og mere træt som tiden gik. Men allerede efter 4 behandlinger hos Weilin kunne jeg mærke en tydelig bedring. Nu har jeg det helt normalt og vil gerne sige tusind tak for rigtig god behandling!

Søren


25.07.2006

Kæmpe menstruationssmerter
Jeg har siden jeg var 13 år haft utrolige smerter når jeg har menses. Har prøvet ALT muligt for at mildne smerten. 3. gang hos Line, kunne jeg nøjes med 1 smertestillende om dagen i forhold til 3. Håber at blive fuldstændig fri for medicin, og det tyder det på...
Tusind tak for sød, smilende behandling.

Lykke, 29 år


13.07.2006

Virus på balancenerven
Efter at have gået 5 måneder med en konstant kraftig svimmelhed, som lægerne kaldte en virus på balancenerven, som man ikke kunne gøre noget ved, men som man fastholdte ville gå over af sig selv, henvendte jeg mig til Akupunkturcenteret her hos Dr. Weilin Zhang. Efter første behandling følte jeg en klar bedring, og efter nu 5 behandlinger er jeg helt fri for svimmelheden og kan fungere normalt igen.
Tak til Line og hendes søde og flinke medhjælpere.

Erik, 88 år


11.07.2006

Overgangsalderssymptomer
Jer er meget taknemmelig, Line, for en rigtig god behandling med akupunktur. Jeg har haft smerter i mit knæ og overgangsalderssymptomer, som nu er væk efter 4-5 behandlinger. Akupunktur er rigtig effektiv! Den kan jeg anbefale, da den har hjulpet mig virkelig godt.

MayaUddrag fra gæstebog

YRM slankekur:
"...jeg må sige, at jeg er glad og tilfreds. Jeg har nu tabt 10 kg. Og er over halvvejs mod vores mål, skønt!
Kuren kan helt sikkert anbefales..."

Nina


Akupunktur:
"...jeg blevet et nyt menneske.
Ren verdensklasse!
Tak..."

Allan

line@aku-center.dk • Tlf. 38 11 68 33 • Mobil 23 60 01 92 • Godthåbsvej 179-181 • 2720 Vanløse