Ba Duan Jin

Qi Gong undervisnings DVD på dansk

Qi Gong er en form for traditionelle kinesiske øvelser, som kan styrke og fornye livsenergien og give krop og sind dyb balance, harmoni, fred og ro.

”Ba Duan Jing” betyder 8 silkebrokader, som er et symbol på en meget værdifuld del af den kinesiske kulturarv. Denne Qi Gong øvelse består af 8 øvelser, som er kendt og brugt igennem 800 år i Kina. De er utrolige populære og udføres af mange kinesere i deres dagligdag, da de har en særdeles god effekt for sundhed og helbred.

Fordelen ved træningssættet:
- Øvelserne er enkle, nemme at gå til og kræver kun lidt plads at træne. Alle kan deltage og der påkræves ikke noget kendskab til Qi-Gong i forvejen.

- Man kan vælge at udføre enten hele sættet eller en af de enkelte serier, alt efter behov. Ved at udføre øvelserne på DVD’en dagligt, kan man forbedre ens helbredstilstand.

- Træningsintensiteten er middel og derfor særligt velegnet til mennesker der lider af fysisk eller psykisk stress, har stillesiddende kontorarbejde eller ældre mennesker.

- Øvelserne i DVD’en vises i smukke naturomgivelser med afslappet musik, som kan hjælpe til at man falder til ro og nem at følge med til derhjemme.

Denne Ba Duan Jin instruktions DVD er blevet til et unikt samarbejde mellem registreret akupunktør Weilin Zhang og Anne Dige, autoriseret fysioterapeut, Qi Gong instruktør og leder af ” Tai Chi Spirit Skolen” i Sorø.

DVD spilletid: 45 min.
Normalpris: 249,- kr .

Gaveideer til mor, far eller venner


Uddrag fra gæstebog

YRM slankekur:
"...jeg må sige, at jeg er glad og tilfreds. Jeg har nu tabt 10 kg. Og er over halvvejs mod vores mål, skønt!
Kuren kan helt sikkert anbefales..."

Nina


Akupunktur:
"...jeg blevet et nyt menneske.
Ren verdensklasse!
Tak..."

Allan

line@aku-center.dk • Tlf. 38 11 68 33 • Mobil 23 60 01 92 • Godthåbsvej 179-181 • 2720 Vanløse